NEVŞEHİR / MERKEZ - İstiklal Ortaokulu

Ekm

Nevruz okulumuzda bu sene de coşkuyla kutlandı. Öğrencilere etli pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı. Yemek etkinliğinin ardından yöresel halk oyunları oynandı. Program  unutulan çocuk oyunlarının oynanması , unutulmaya yüz tutmuş Türk örf ve adetlerinin hatırlatılması(ok atma, ateş üstünden atlama, demir dövme..) şeklinde devam etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

2016-2017 Eğitim -Öğretim yılında öğrencimiz TEOG sınavında üstün başarı gösterip bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1. si olmuştur.

Nis

Okulumuz ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneğince düzenlenen seminer Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rahşan Kolutek tarafından düzenlenmiştir. Seminerde teknoloji ve madde bağımlılığı hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı ve Doç. Dr. Rahşan Kolutek´e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda nevruz coşkuyla kutlandı.

Mrt

Nevsehir Gençlik ve Spor Mudurlugu´nun  gerceklestirdigi Bağımlılığa İnat Sporla Mutlu Hayat adlı yarismada derece alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1. 8/B sinifindan Aleyna Kaya

2.8/F sinifindan Yağmur Özkan

4.8/A sinifindan Kadife Özkan.

Ara

Nevşehir Barosu avukatlarından Alparslan Baki CEYLAN, ogrencilerimize avukatlık mesleğini anlatti. Kendisine tesekkur ederiz.

Sinema etkinliği